En enig domsmandsret ved Retten i Horsens har den 1. december 2014 afsagt dom

Retten i Horsens

En enig domsmandsret ved Retten i Horsens har den 1. december 2014 afsagt dom i en sag, hvor to mænd og en kvinde var tiltalt for, i forening med en allerede dømt medgerningsmand, at have forsøgt at indføre 47,733 kilo amfetamin fra Holland til Danmark.

En enig domsmandsret ved Retten i Horsens har den 1. december 2014 afsagt dom i en sag, hvor to mænd og en kvinde var tiltalt for, i forening med en allerede dømt medgerningsmand, at have forsøgt at indføre 47,733 kilo amfetamin fra Holland til Danmark. Medgerningsmanden var den 14. november 2013 blevet anholdt i Tyskland kørende i en bil, hvori befandt sig 47,733 kilo amfetamin. Han blev siden straffet i Tyskland med 4½ års fængsel.

Retten i Horsens frifandt to af de tre tiltalte, men idømte den tredje, en 36-årig mand, 8 års fængsel, idet retten fandt det bevist, at han havde ført en følge bil til den bil, i hvilken amfetaminen blev transporteret fra Holland og ind i Tyskland.

Den 36-årige ankede dommen til frifindelse, subsidiært formildelse.

De to mandlige tiltalte har været varetægtsfængslet siden henholdsvis november og december 2013. Den af de to, som blev frifundet, blev løsladt i forbindelse med domsafsigelsen, mens den anden skal forblive varetægtsfængslet under anken.

Hvad synes du om dommen?

Kommentar

Kommentar

  •  
  •  
  •  
  •